Σάββατο 13 Απριλίου 2024

ΑΕΛ Κ17: Πρόκριση στο Final Four της Super League 1!

Την πρόκρισή της στο Final Four του πρωταθλήματος Super League K17 πανηγύρισε η Κ17 της ΑΕΛ η οποία επικράτησε με το ευρύ 4-0 της αντίστοιχης του Παναιτωλικού, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο των δέντρων. 

Σπουδαία και ψυχωμένη εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές των "βυσσινί" που έδειξαν από το ξεκίνημα ότι το ήθελαν περισσότερο. Μπιώτης, Δημηνίκος, Γραβάνης(πεν.) και Ρίζος οι σκόρερ των νικητών. 

Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, γονείς, συγγενείς και φίλοι έγιναν ένα πανηγυριζοντας αυτή την σπουδαία επιτυχία των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΛ. 

Πλέον, μετά την αυλαία με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη η Κ17 της ΑΕΛ έχει μπροστά της μια πρόκληση όπου μόνο κερδισμένους μπορεί να βγάλει τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της οι οποίοι θα τα δώσουν όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

ΑΕΛ Κ17( Γιάννης Βασιλείου - Κώστας Νεμπεγλέρας): Σπανός, Αρσένης(74' Μπαργιώτας), Γκρόζος, Κουπατσιάρας, Αβραμούλης, Βαρσάμης(80' Λυγούρας), Δημηνίκος, Κουτζαηλίας(66' Καλαθάς λ.τρ.), Γραβάνης, Ρίζος(66' Όντος), Μπιώτης(74' Τσακνάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου