Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΑΕΛ: Κατάρρευση, ήττα και από την Νίκη Βόλου (pics)

Άλλη μια ήττα, την δεύτερη συνεχόμενη και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα, γνώρισε η ΑΕΛ που για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν φεύγει ηττημένη από το AEL FC ARENA.

Οι "βυσσινί" υποδέχτηκαν την Νίκη Βόλου για την 6η αγωνιστική των play off σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, που είχε ωστόσο την δική του σημασία γνωρίζοντας την "αντιπαλότητα" ΑΕΛ και Νίκης τα τελευταία χρόνια. 

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 25' με σουτ του Στίνα για να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα από την άσπρη βούλα ο Κρητικός σε 1-1 όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου. 

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος με την ΑΕΛ να παίρνει εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Φατάι αυτήν την φορά που σκοράρει για άλλο ένα παιχνίδι με κεφαλιά για το 2-1 στο 49'.

Ο Ανδρέου επανέφερε ξανά την ισορροπία στον αγώνα με γκολ στο 54', με τον Λίταινα στο 69' να ανατρέπει την κατάσταση για τους φιλοξενούμενους και να γράφει το 2-3 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως η ομάδα αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στην άμυνα, το οποίο φάνηκε στην διαδικασία των play off όταν η ΑΕΛ χρειάστηκε να δώσει συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια με μεγάλη ένταση.

Με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Φωκά οι ποδοσφαιριστές των "βυσσινί" αλλά και η διοίκηση αποδοκιμάστηκαν και τα "άκουσαν" από μεγάλη μερίδα οπαδών στο AEL FC ARENA, που αν μη τι άλλο έδωσε έντονο παλμό σε ένα όπως προείπαμε βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι. 

Εκπληκτικό πανό και κορεό "στόλισαν" την Θύρα 1 από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ με αφορμή την συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυση της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας την 17η Μαΐου.


Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βενετικίδης, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (70′ Κοσσονού), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας (70′ Παπαδόπουλος), Αντράντα (46′ Θωμαΐδης), Κ. Παπαγεωργίου, Στίνα (77′ Μαυρίας), Πεντρόσο, Φατάι.

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Λίταινας, Πέττας (77′ Γιαννίτσης), Πολίτης, Κρητικός (96′ Ναα), Μπάλλας (46′ Μακατσάρια).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου