Σάββατο 27 Απριλίου 2024

ΑΕΛ: Επιτέλους κέρδισε, άνετη επικράτηση κόντρα στην ΑΕΚ Β'

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΛ, καθώς επικράτησε εύκολα 3-0 της ΑΕΚ Β' στο κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας, AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off του 1ου ομίλου της Super League 2. 

Τα γκολ για την ΑΕΛ πέτυχαν ο Κώστας Παπαγεωργίου με σουτ στο 16ο λεπτό, ο Γεμπόα με αυτογκολ στο 34ο λεπτό και ο Πεντρόσο με ωραίο κοντινό σουτ στο 70ο λεπτό.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ΑΕΛ στα play off και η πρώτη γενικότερα κόντρα στην ΑΕΚ Β' που μέχρι σήμερα δεν την είχε κερδίσει στην σεζόν.

Οι "βυσσινί" μαζί με το νικηφόρο αποτέλεσμα κράτησαν και το μηδέν στην άμυνα. Αυτό είχε να συμβεί από τις 25 Φεβρουαρίου και τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό στο AEL FC ARENA (0-0).

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος (79′ Μαϊδανός), Στάμου (79′ Νινίκας), Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου (23′ λ.τρ. Πεντρόσο), Νίνο (68′ Κόσιτς), Στίνα, Φατάι (68′ Τσουμάνης).

ΑΕΚ Β' (Νίκος Κούστας): Θεοχάρης, Γεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος (46′ Τιεΐ), Λαμαράνα, Λέλεκας (64′ Τρούμπoύlος), Κατσίκας (70′ Παυλίδης), Πανεράς, Γκολφίνος (34′ λ.τρ. Σκόνδρας), Χριστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου