Σάββατο 11 Μαΐου 2024

ΑΕΛ: Νίκη γοήτρου μέσα στην Λιβαδειά

Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι «βυσσινί» επικράτησαν εκτός έδρας με 2-1 των «Βοιωτών» για την 8η αγωνιστική των play off του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι καθώς ο Λεβαδειακός έχει ήδη το μυαλό του στην Super League 1, η ΑΕΛ κατάφερε και πήρε νίκη γοήτρου μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς αφού κέρδισε με 1-2.

Τα γκολ για την ΑΕΛ πέτυχαν οι Φατάι και Μαυρίας στο 13' και 21' αντίστοιχα ενώ για τον Λεβαδειακό μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ρομό στο 64'.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ευαγγέλου βρήκε την ΑΕΛ νικήτρια στον αγώνα για πρώτη φορά στα μεταξύ τους ματς φέτος διότι οι προηγούμενες τρεις αναμετρήσεις είχαν λήξει ισόπαλες (1-1, 0-0 και 2-2).

Πλέον η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στη Λάρισα κόντρα στον Μακεδονικό (15/05 - 16:00) και αυτό γιατί την τελευταία αγωνιστική των play off η ΑΕΛ έχει το ρεπό της.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Τσελεπίδης (35′ Κωστή), Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντ (46′ Γκεζαλί), Μεχία (77′ Χάμοντ), Νταγκό (77′ Κουϊρουκίδης), Πίρινεν, Συμελίδης (71′ Νικολιάς), Ρομό.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (77′ Μιλτιάδης), Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Θωμαΐδης, Στίνα (77′ Παπαδόπουλος), Φατάι (65′ Νίνο), Μαυριάς (88′ Τσουμάνης), Πεντρόσο (88′ Γιανναράκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου