Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Σε συζητήσεις με τον Βαλεριάνο η ΑΕΛ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι άρχισαν και συζητήσεις της ΑΕΛ με παίκτες που υπάρχει επιθυμία για να έρθουν τη νέα σεζόν.

Το πρώτο όνομα είναι ο Γιώργος Βαλεριάνος (γεννημένος στις 13 Φεβρουαρίου 1992 στον Πειραιά) που αγωνίζεται ως αριστερός πλάγιος αμυντικός και τη σεζόν που τελείωσε αγωνιζόταν στην Καλαμάτα.

Άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ήταν ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης και ένας από τους καλύτερους νέους παίκτες που έπαιξε στους Νέους του Ολυμπιακού. 

Είχε 44 συμμετοχές με την ομάδα νέων, σημειώνοντας 4 γκολ. Συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού σε έναν αγώνα πρωταθλήματος εναντίον του Πανθρακικού στις 11 Απριλίου 2010, όπου εμφανίστηκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Στις 22 Ιουλίου 2014, υπέγραψε στον Ηρακλή της Φούτμπολ Λιγκ. Έκανε το ντεμπούτο του για το σύλλογο σε έναν αγώνα Κυπέλλου εναντίον της Λαμίας.

Στις 12 Αυγούστου 2015, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στις 29 Ιανουαρίου 2016, λύθηκε το συμβόλαιό του με το σύλλογο.

Στις 25 Ιουλίου 2017, ο Άρης ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του. Την 1η Ιουλίου 2019, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την κυπριακή Πάφο και δόθηκε δανεικός στη Ρίγα.

Στη συνέχεια μετά την επιστροφή του στην Πάφο έπαιξε στον Ιωνικό και πέρυσι στην Καλαμάτα.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου