Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Δερμιτζάκης: Άμεσα η απάντηση εάν φεύγει ή εάν παραμένει!

Ενδιαφέρουσα ήταν η χθεσινή συνέντευξη τύπου του προπονητή της ΑΕΛ, Παύλου Δερμιτζάκη μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) κόντρα στον Μακεδονικό, στο παιχνίδι που έκλεισε την σεζόν αγωνιστικά για την ΑΕΛ.

Ο κόουτς των "βυσσινί" για ακόμη μια φορά ξεκαθάρισε πως η επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ΑΕΛ και την νέα χρονιά με τις απαραίτητες προϋποθέσεις φυσικά ούτως ώστε να δημιουργήσει μια ομάδα ακόμα πιο ικανή στο να διεκδικήσει την άνοδο. 

Στόχος του όπως δήλωσε ανοιχτά είναι να προπονήσει την ΑΕΛ στην Super League 1.

Όσο για τις προϋποθέσεις, με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως αυτές θα έρθουν και αυτό διότι η ΑΕΛ εκτός απροόπτου αναμένεται να πάρει αδειοδότηση για την νέα αγωνιστική χρονιά, ωστόσο το μαχαίρι και το καρπούζι όπως ανέφερε ο Καβαλιώτης τεχνικός το έχει καθαρά η διοίκηση που θα λάβει τις αποφάσεις.

Εντός της επόμενης εβδομάδας (πιθανότητα την άλλη Παρασκευή) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου με τον Παύλο Δερμιτζάκη να αναλύει τα θετικά και τα αρνητικά της σεζόν ενώ θα μπορέσει πιο ανοιχτά και πιο καθαρά να απαντήσει στο ερώτημα εάν τελικά θα μείνει ή θα αποχωρήσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου