Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

ΑΕΛ: Έρχεται ντεμαράζ ανανεώσεων στον "κορμό" της ομάδας!

Στην ΑΕΛ υπάρχουν αποχωρήσεις παικτών (Πεντρόσο, Πλέγας, ίσως Καλουτσικίδης), αλλά υπάρχουν και κάποιοι που όλα δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας με τη λαρισινή ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη η διοίκηση μετά από εισήγηση του τεχνικού της ομάδας Παύλου Δερμιτζάκη ρίχνει μεγάλο βάρος στην ανανέωση της συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι Θεοχάρης Ηλιάδης, Κώστας Παπαγεωργίου, Λούκα Αντράντα και Δημήτρης Θωμαΐδης.

Αυτούς τους παίκτες ο προπονητής τους θεωρεί τον βασικό «κορμό» που πρέπει να στηριχθεί ώστε να είναι πρωταγωνίστρια την επόμενη χρονιά η ομάδα.

Πάντως, δεν είναι οι μοναδικοί που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους, καθώς υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές με τους οποίους είτε έγιναν προκαταρκτικές συζητήσεις είτε θα γίνουν μελλοντικά.

Μια ξεχωριστή περίπτωση είναι του Θανάση Παπαγεωργίου, στον οποίο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έγινε πρόταση να αναλάβει τη θέση του γενικού αρχηγού, αλλά ο ίδιος ζήτησε να παίξει έναν ακόμα χρόνο στην ΑΕΛ.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου