Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Αγιασμός και στις ομάδες Νέων (Κ19 - Κ17)

Με την ευχή οι ακαδημίες της ΑΕΛ να συνεχίσουν τις επιτυχίες των δυο τελευταίων ετών και να προωθηθούν τα καλύτερα ταλέντα στην πρώτη ομάδα έγινε το απόγευμα στο προπονητήριο των Δένδρων ο αγιασμός των Κ17 και Κ19.

Ο πρόεδρος κ. Αχιλλέας Νταβέλης αφού καλως όρισε προπονητές, παίκτες και γονείς των παιδιών τόνισε πως και φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί και φτάνουν στην κατάκτηση τίτλου κάνοντας παραλληρισμό με την μεγάλη ομάδα. 

Ταυτόχρονα επεσήμανε τις κινήσεις που έγιναν από την ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα ώστε οι ακαδημίες της ΑΕΛ να έχουν το δικό τους σπίτι για προπονήσεις και ευχαρίστησε τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Στέλιο Τσικριτσή για την παραχώρηση του δημοτικού γηπέδου των Δένδρων στην ΠΑΕ.

Ζήτησε απ’ όλους και κυρίως από τους γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά τους και να τα προσφέρουν την ψυχική ηρεμία που απαιτείται στην προσπάθεια που θα καταβάλουν σε όλη τη σεζόν.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και νεολαίας κ. Ηρακλής Γερογιώκας ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες τόσο για την μεγάλη ομάδα όσο και για τις ακαδημίες.

Περισσότερες φωτογραφίες: Formedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου