Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Μνημόνιο συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΛ για τους συμπολίτες μας με Αναπηρία

Η ΠΑΕ ΑΕΛ στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής της ευθύνης και κάνοντας επέκταση αυτής, υπέγραψε σήμερα μνημόνιο συνεργασίας με την εταιρεία “Inception plus” (Κύπρου & Σκαρλάτου Σούτσου 1 γωνία), η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της πρωτοβάθμιας υγείας με δομές ημερήσιας περίθαλψης, τόσο για τη διημέρευση όσο και για την εξειδικευμένη θεραπεία κάθε μορφής, των ανθρώπων με αναπηρία.

Συγκεκριμένα όσοι συμπολίτες μας έχουν ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% και έχουν ήδη δηλώσει στα γραφεία της ΠΑΕ την επιθυμία τους να παρακολουθούν τους αγώνες της ΑΕΛ εντός έδρας, θα μπορούν ταυτόχρονα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ να λαμβάνουν υπηρεσίες υγείας από την εν λόγω συνεργαζόμενη με την ΑΕΛ εταιρεία, στο ειδικό γνωστικό αντικείμενο που εκείνη λειτουργεί.

Eπιπλέον θα έχουν ειδικά προνόμια κι εντός του γηπέδου AEL FC ARENA, κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης των αγώνων της ΑΕΛ.

Υπεύθυνη της δομής για την εξυπηρέτηση όλων των παραπάνω αναγκών σε άτομα με αναπηρία, θα είναι η Κοινωνική Λειτουργός κα Κέλλυ Καραβαγγέλη, η οποία και θα επικοινωνεί τηλεφωνικά από αύριο Πέμπτη 29/8, με όλους τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να ενταχθούν στις δράσεις της δομής κι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για να παρακολουθούν τους αγώνες της ΑΕΛ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ως αναπόσπαστο κύτταρο της τοπικής κοινωνίας, αποδεικνύει εμπράκτως την ευαισθησία της για την κάλυψη σημαντικών αναγκών των ανθρώπων με αναπηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου