Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Συζήτηση διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ για τη νέα χρονιά

Λίγες ώρες πριν την επίσημη πρώτη της ΑΕΛ, διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα βρέθηκαν την Τετάρτη το βράδυ όλοι μαζί στο Kέντρο Aποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα από πλευράς διοίκησης ο πρόεδρος κ. Αχιλλέας Νταβέλης ανέλυσε το πλάνο πάνω στο οποίο η ομάδα δουλεύει τους τελευταίους μήνες και ταυτόχρονα έκανε στοχοθέτηση της χρονιάς με βασικότερο όλων την άνοδο στην Σούπερ λιγκ.

Στη συνέχεια ο γενικός αρχηγός Γιάννης Στάθης μίλησε για το πλάνο λειτουργίας της ομάδας, για θέματα πειθαρχίας και εσωτερικού κανονισμού, καθώς και τον επαγγελματισμό που πρέπει να δείξουν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε όλη την σεζόν.

Τέλος από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο αρχηγός Θανάσης Παπαγεωργίου και επεσήμανε πως όλα όσα αναλύθηκαν είναι κατανοητά, όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να έρθει η πολυπόθητη άνοδος και αυτό θα έρθει μέσα από τον επαγγελματισμό, ενώ δεσμεύτηκε πως οι ποδοσφαιριστές από την πρώτη μέρα θα κάνουν το παν μέσα από την προσπάθειά τους να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο και να τον ικανοποιήσουν με το θέαμα που θα προσφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου