Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Λεβαδειακός - ΑΕΛ (9η αγωνιστική, 19:30)

Τον Λεβαδειακό αντιμετωπίζει η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι δύο ομάδες έρχονται με φόρα από τα παιχνίδια του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα. Η ΑΕΛ κατάφερε να κερδίσει εύκολα με 4-1 τον Ηρόδοτο ενώ ο Λεβαδειακός επικράτησε με σκορ 4-0 του Άρη Αβάτου. Στόχος για την ΑΕΛ είναι η νίκη που θα την ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα της κατηγορίας και θα βάλει για τα καλά κάτω της τον Λεβαδειακό που έχει συγκομιδή μόλις 3 βαθμών σε οκτώ αγώνες.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παϊτέρης, Μπάλλας, Γκόλιας,  Ακόστα, Πίτι, Μιλοσάβλιεβιτς, Χούμπτσεφ, Ζίζιτς, Ντέλετιτς, Καρανίκας, Νούνιτς, Μπαργκάν, Κούνιτς, Κόεφ, Γρομητσάρης, Φρίουι, Χοτζάλι, Νούσιος και Μόρας.

Από την αλλη ο επίσης Ιταλός τεχνικός του Λεβαδειακού Τζουζέπε Σανίνο έχει πάρει όλους τους ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ομάδα και θα αποφασίσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα για τους παίκτες που θα πλαισιώσουν την αποστολή του Λεβαδειακού.

Προϊστορία:
Εικοσιδύο φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν Λεβαδειακός και ΑΕΛ στην Λιβαδειά. Οι «βυσσινί» μετρούν δέκα νίκες, οι «πράσινοι» οκτώ, ενώ τέσσερα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητές:
Ο 30χρονος ρέφερι Στέφανος Κουμπαράκης από το Σύνδεσμο Θράκης κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με το Λεβαδειακό. Βοηθοί του ο Χρήστος Ακρίβος του συνδέσμου Αθηνών και η Χρυσούλα Κουρομπύλια από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Ένωση Αθηνών και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Ο αγώνας έχει οριστεί για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου