Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ (PRE GAME)

Τον Αστέρα Τρίπολης αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Σάββατο 24/11 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.  Οι "βυσσινί" έχουν ταξιδέψει με πολλές απουσίες στην Τρίπολη σε έναν αγώνα που θα καθορίσει κατά πολύ τον στόχο των δύο ομάδων στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Ντεμπούτο στον πάγκο του Αστέρα θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Παράσχος μετά την φυγή του Σάββα Παντελίδη.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παϊτέρης, Γκόικοβιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Φατιόν, Χούμπτσεφ, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Φρίουι, Ντέλετιτς, Πίτι, Σαχίτι, Ακόστα, Κούνιτς, Μπαργκάν, Νούνιτς, Χοτζάλι και Νούσιος.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:
Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ματρικάρντι, Χριστόπουλος, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Μπέλοκ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ρόλε, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Φερνάντες, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας.

Προϊστορία:
Οκτώ φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΛ και ο Αστέρας Τρίπολης, σε επίσημους αγώνες στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Ο Αστέρας έχει τρεις νίκες, οι «βυσσινί» έχουν κερδίσει ένα παιχνίδι, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.

Διαιτητές:
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2018-2019. Ο 33χρονος ρέφερι, Τάσος Παπαπέτρου, από τον σύνδεσμο διαιτητών Αθηνών κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης.


Βοηθοί του, θα είναι ο Πολυχρόνης Κωσταράς από την Αιτωλοακαρνανία και ο Λάζαρος Δημητριάδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Τάσης από την Ένωση Ηπείρου και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Βλάχος από την Ε.Π.Σ. Γρεβενών.

Ο αγώνας έχει οριστεί για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου