Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα (10η αγωνιστική, 17:15)

Τον ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει στο AEL FC ARENA η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι δύο ομάδες έχουν δίψα για βαθμούς καθώς θέλουν αμφότεροι να αποφύγουν τα χειρότερα ενόψει της συνέχειας. Σε όλο αυτό προστίθεται και η αποστολή ανάγκης που επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης για τον ΠΑΣ καθώς οι απουσίες δεν είναι ουκ ολίγες. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός διότι σε περίπτωση ήττας μπαίνει και αυτός μαζί με την ομάδα του σε μπελάδες.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παιτέρης, Καρανίκας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Φατιόν, Χούμπτσεφ, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Ντέλετιτς, Πίτι, Σαχίτι, Ακόστα, Κούνιτς, Μπαργκάν, Νούνιτς, Χοτζάλι και Νούσιος.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:
Βελλίδης, Ν.Μιχαήλ, Α.Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Ευαγγέλου, Κακούμπα, Τσικάρσκι, Ντόλοβατς, Νάουμετς, Γιάκος, Κούζικ, Παμλίδης, Ξυδάς, Λουκίνας, Αθανασιάδης.

Προϊστορία:
Είκοσι φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν, η ΑΕΛ και ο ΠΑΣ Γιάννινα, στη Λάρισα. Οι «βυσσινί» μετρούν δεκατρείς νίκες, οι «κυανόλευκοι» δύο, ενώ πέντε παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Οι διαιτητές:
Ο 37χρονος ρέφερι Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τον σύνδεσμο διαιτητών Μακεδονίας κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βοηθοί του θα είναι ο Πέτρος Πάτρας από τον σύνδεσμο Μακεδονίας και ο Σταύρος Σίπκας από τον σύνδεσμο Σάμου. Τέταρτος θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς από την Ένωση Πέλλας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής από την Ε.Π.Σ. Δράμας.

Ο αγώνας έχει οριστεί για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου