Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

Η ΑΕΛ γνώρισε εκτός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-0 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα μπαίνει σε μπελάδες καθώς βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πανω απο την ζώνη του υποβιβασμού και οι επόμενοι αγώνες που ακολουθούν μέχρι και το τέλος του πρώτου γύρου μπορούν να χαρακτηριστούν ματς "φωτιά".

Αρχικά η ΑΕΛ καλείτε πάση θυσία να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Πανιώνιο το ερχόμενο Σάββατο στο AEL FC ARENA για να πάει με 14 βαθμούς στο τσουβάλι της και να αντιμετωπίσει την δύσκολη τριπλέτα αγώνων με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Εν συνεχεία ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ με δέκα νίκες και μια ισοπαλία σε έντεκα αγώνες ενώ μετά υποδέχεται την ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι στο AEL FC ARENA για το 2018.

Την τελευταία αναμέτρηση του πρώτου γύρου αλλά και του έτους την δίνει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο στόχος της ΑΕΛ για τους τέσσερις αγώνες που ακολουθούν είναι να τελειώσει ο πρώτος γύρος και οι "βυσσινί" να βρίσκονται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Κάτι τέτοιο πάντως φαντάζει αρκετά δύσκολο καθώς Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός  και ΟΦΗ ομάδες που είναι κάτω από την ΑΕΛ έχουν σαφώς πιο βατό πρόγραμμα.

Μέσα σε όλα αυτά προστίθεται φυσικά και ο "τελικός" απέναντι στον Απόλλων Πόντου όπου η ΑΕΛ πρέπει να κερδίσει αν θέλει να είναι αυτή που θα παρει την πρόκριση για τους 16 της διοργάνωσης. Ο αγώνας κυπέλλου έχει οριστεί 5/12 τέσσερις ημέρες μετά τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου