Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Δύο παίκτες της ΑΕΛ στην Εθνική Ενόπλων

Βυσσινί χρώμα στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων καθώς δύο παίκτες κλήθηκαν να αγωνιστούν σε τουρνουά στην Ολλανδία όπου θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες της Γερμανίας και της Ολλανδίας.

Οι Νίκος Γκόλιας και Χρήστος Γρομητσάρης από πλευράς ΑΕΛ θα βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων.

Αναλυτικά: Λυμπερόπουλος, Αυγενικού, Βέργος, Βλάχος, Γκόλιας, Κούρτι, Παμλίδης, Τσουκάνης, Τσιφτσής, Μπουλούλης, Σκόνδρας, Τσούκαλος, Ντουρμισάι, Σάμιος, Σίσκο, Γρομητσάρης, Κώνστας, Γαβριηλίδης.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Αναχωρεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ανδρών Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να συμμετάσχει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου CISM που πρόκειται να διεξαχθούν στο Χάρμσταντ της Ολλανδίας από 2 έως 8 Δεκεμβρίου 2018.

Εθνική μας ομάδα στη προσπάθεια της να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τις ομάδες της Γερμανίας και της Ολλανδίας.

Στην ομάδα συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές Λυμπερόπουλος, Αυγενικού, Βέργος, Βλάχος, Γκόλιας, Κούρτι, Παμλίδης, Τσουκάνης, Τσιφτσής, Μπουλούλης, Σκόνδρας, Τσούκαλος, Ντουρμισάι, Σάμιος, Σίσκο, Γρομιτσάρης, Κώνστας, Γαβριηλίδης.

Προπονητής της Εθνικής Ενόπλων είναι ο Πυρονόμος Βασίλης Βούζας με βοηθό τον Πυρονόμο Παναγιώτη Χριστοφιλέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου