Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Ολυμπιακός - ΑΕΛ (PRE GAME)

Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει σήμερα Τετάρτη (30/01) η ΑΕΛ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 15η εξ' αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η ΑΕΛ προέρχεται από έναν σημαντικό βαθμό έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία σε μια έδρα που δύσκολα έτσι όπως κυλά το πρωτάθλημα θα περάσει αντίπαλος.

Ο Ολυμπιακός απο την άλλη επιστρέφει στην Αθήνα με το διπλό απο την έδρα του Αστέρα στην Τρίπολη και αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι στο κυνήγι του τίτλου πίσω από τον ΠΑΟΚ και θέλει σίγουρα την νίκη.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παϊτέρης, Ταλέσκι, Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Μπέρτος, Γρομητσάρης, Καρανίκας, Γιακιμόφσκι, Ζίβκοβιτς, Μπάλλας, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Λεοζίνιο, Ακόστα, Μπαργκάν, Νούσιος, Νούνιτς και Σικάφκα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:
Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.

Προϊστορία: 
Τριάντα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΛ σε όλες τις διοργανώσεις, με γηπεδούχο την ομάδα του Πειραιά. Τους «ερυθρόλευκους» ευνοεί η προϊστορία στα παιχνίδια με την ΑΕΛ όταν είναι γηπεδούχοι, καθώς έχουν 27 νίκες, οι «βυσσινί» μετρούν 2 νίκες, ενώ μόλις 1 παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο.

Διαιτητές:
Ο 39χρονος διεθνής ρέφερι Γιώργος Κομίνης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό.

Βοηθοί του ο Ραϊνχάρντ Μπουξμπάουμ από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και ο Πολυχρόνης Κωσταράς από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης από την Ένωση Θράκης και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας από την ΕΠΣ Χαλκιδικής

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου