Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ (PRE GAME)

Τον Αστέρα Τρίπολης αντιμετωπίζει η ΑΕΛ στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο πρώτο παιχνίδι στο AEL FC ARENA η ΑΕΛ είχε επικρατήσει με 3-2 και έχει ένα μικρό προβάδισμα για μια θέση στον προημιτελικό. Η ΑΕΛ προκρίνεται με νίκη, με ισοπαλία αλλά ακόμα και με ήττα με σκορ 4-3, 5-4 κλπ.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Σουλούκος, Ταλέσκι, Καρανίκας, Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γκόικοβιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίφκοβιτς, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Νούσιος, Σικάφκα, Ακόστα, Χαλάτσης και Μπάμης.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:
Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Χριστόπουλος, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Μαρτίνεθ, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μπελόκ, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Φερνάντες, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας.

Προϊστορία:
Εννέα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΛ και ο Αστέρας Τρίπολης, σε επίσημους αγώνες στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Οι «κιτρινομπλέ» έχουν τέσσερις νίκες, οι «βυσσινί» έχουν κερδίσει ένα παιχνίδι, ενώ οι υπόλοιποι
τέσσερις αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.

Διαιτητές:
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσων) ορίσθηκε στην ρεβάνς της ΑΕΛ στην Τρίπολη με τον Αστέρα με βοηθούς τους Κωσταρά (Αιτ/νίας) και Δημητριάδη (Μακεδονίας) και τέταρτο τον Ανδριανό (Αχαΐας)

Ο αγώνας έχει οριστεί για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 3 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου