Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Παναθηναϊκός - ΑΕΛ (PRE GAME)

Τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Κυριακή (27/01) στο ΟΑΚΑ για την 18η αγωνιστική της Super League.

Στόχος της ΑΕΛ είναι να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από την συγκεκριμένη αναμέτρηση απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στο 2019.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδος μεσοβδόμαδα και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Υπενθυμίζουμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου στο AEL FC ARENA η ΑΕΛ είχε ηττηθεί με 3-1.

Η αποστολή της ΑΕΛ αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα παραμείνουν στην Αθήνα και για την αναμέτρηση της Τετάρτης (30/01) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παϊτέρης, Ταλέσκι, Καρανίκας, Μπέρτος, Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γκόικοβιτς, Γρομητσάρης, Ζίβκοβιτς, Γιακιμόφσκι, Σεσέροβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπάλλας, Ντέλετιτς, Μπαργκάν, Ακόστα, Λεοζίνιο, Νούσιος, Σαχίτι, Νούνιτς, Σικάφκα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:
Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομάτης, Παντελάκης, Κουλιμπαλί, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος.

Συντριπτικά υπέρ του Παναθηναϊκού η προϊστορία:
Τριάντα δύο φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΛ στην Αθήνα. Η προϊστορία ευνοεί τον Παναθηναϊκό στους εντός έδρας αγώνες με την ΑΕΛ. Οι «πράσινοι» μετράνε 28 νίκες, 3 ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ οι «βυσσινί» έχουν μόλις μία νίκη.

Διαιτητής:
Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του Μακεδόνα ρέφερι ορίστηκαν να είναι ο Βασίλειος Νικολακάκης από την ΕΠΣ Ηρακλείου και ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης επίσης της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Γεώργιος Τάσης από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου