Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Τριάρα στον Απόλλων η ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ με τον…αέρα της νίκης (3-2) επί του Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο είχε ξεκάθαρο στόχο το «τρίποντο» για να ανέβει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα της Super League και τα κατάφερε περίφημα κερδίζοντας άνετα με σκορ 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με γκολ από τα…αποδυτήρια ξεκίνησαν οι "βυσσινί" και με πρωταγωνιστή τον (μοιραίο) Γκίνο για τον Απόλλωνα, ο οποίος με αυτογκόλ μπροστά από τον Φατιόν, ύστερα από ...ζυγισμένο φαουλ του Μπαργκάν από τα αριστερά, στο 5ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Μετά το τέρμα που δέχθηκε η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ προσπάθησε να βγει μπροστά και να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο με κινητήριο μοχλό τον Κονέ, που έβγαζε μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι του.

Η ΑΕΛ διαχειριζόταν με άνεση το υπέρ της αποτέλεσμα κι όχι μόνο, δεδομένου πως μετά το 40΄ είχε τρεις καλές στιγμές, με πρωταγωνιστές του Φατιόν, Γιακιμόφσκι και Νούνιτς να ζευγαρώσει τα τέρματά της.

Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου ο Απόλλωνα «έχασε» τον Στάθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα αντικανονικό μαρκάρισμα στα αριστερά στον εφορμούντα Μπαργκάν.

Εκτός από το σκορ και με την αριθμητική υπεροχή υπέρ της, η λαρισινή ομάδα "έστησε" το δικό της πάρτι έφτασε γρήγορα και σε ένα δεύτερο γκολ στο 63΄με δράστη τον (φορμαρισμένο και «καυτό») Μάρκο Νούνιτς, ύστερα όμως από μια υπέροχη "κούρσα" του Μιλοσάβλεβιτς που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πάσαρε στον σκόρερ που είχε ...εύκολη δουλειά.

Ουσιαστικά κάπου εκεί μπήκε τέλος στην διάθεση των φιλοξενούμενων για κάτιο καλό.

Ο Σλοβένος επιθετικός ήταν αυτός που πρόσθεσε το…κερασάκι στην τούρτα της νίκης με ένα ακόμη προσωπικό γκολ στο 77΄ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η ΑΕΛ έχασε και άλλες ευκαιρίες να αυξήσει και άλλο τον δείκτη του σκορ, αλλά κατέκτησε μια πολύτιμη νίκη, αρχίζοντας μάλιστα να βλέπει στην άκρη του ορίζοντα και την προνομιούχο πεντάδα της βαθμολογίας!

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Ζίζιτς, Καρανίκας, Μπαργκάν (61' Σικάβκα), Σεσέροβιτς (74' Πίτι), Νούνιτς (86' Νούσιος), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν.

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Στάθης, Κοντοές, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Γκίνο (54' Ντούρσο), Κονέ (64' Ναζλίδης), Ναδάλες, Μπεντινέλι (70' Τριάδης), Βάρκας, Κύργιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου