Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Γνώρισε βαριά και δίκαιη ήττα από τον Ολυμπιακό η ΑΕΛ!

Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε η ΑΕΛ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό για την 15 εξ' αναβολής αγωνιστική της Super League.

Η ΑΕΛ ουσιαστικά δεν εμφανίσθηκε ποτέ στο γήπεδο και ηττήθηκε δίκαια με 4-0.

Καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η ΑΕΛ ήταν οπισθοχωρημένη και έμεινε πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ με γκολ του Μασούρα στο 8'.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την πίεση και πέτυχε και δεύτερο τέρμα από την άσπρη βούλα με σκόρερ τον Κώστα Φορτούνη μετά από τράβηγμα του Γιακιμόφσκι στον Μεριά στο ύψος της μικρής περιοχής.

Ο Ολυμπιακός φιλοδώρησε και με τρίτο γκολ την ΑΕΛ πριν την ανάπαυλα με τον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού να χρήζετε δεύτερη φορά σκόρερ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ΑΕΛ πρόσθεσε στα μετόπισθεν τον Ζίζιτς και στάθηκε καλύτερα αμυντικά μειώνοντας τις προσπάθειες του Ολυμπιακού για τέταρτο τέρμα μέχρι όμως το 75' λεπτό όπου μετά από καλή κυκλοφορία της μπάλας ο Φορτούνης μπήκε στην περιοχή πέρασε τον Κρίστινσον και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η ΑΕΛ παραμένει στους 20 βαθμούς και την ερχόμενη Κυριακή φιλοξενεί τον Ατρόμητο στο AEL FC ARENA.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Μιράντα, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Νάτχο (61′ Ανδρούτσος), Μασούρας, Ποντένσε (50′ Χριστοδουλόπουλος), Φορτούνης, Γκερέρο (66′ Χασάν).


ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπάλλας (84′ Λεοζίνιο), Μπαργκάν, Μιλοσάβλιεβιτς, Γιακιμόβσκι, Γκόλιας, Σικάβκα (58′ Νούνιτς), Μόρας, Καρανίκας, Ακόστα, Ζίβκοβιτς(46′ Ζίζιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου