Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Φεύγει με το διπλό και από το ΟΑΚΑ!

Ακόμα μια νίκη πανηγυρίσε η ΑΕΛ αυτή την φορά στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό σε ένα ματς που οι "βυσσινί" επικράτησαν με 1-2.

Το παιχνίδι "άλλαξε" κατευθείαν καθώς η ΑΕΛ αιφνιδιάζωντας τους πάντες έκανε το 0-1 στα 34 δευτερόλεπτα του ματς με ένα καταπληκτικό γκολ (ακόμα ενα) του Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς.

Μετά το πολύ γρήγορο προβάδισμα η ΑΕΛ κλείστηκε πίσω δεν έδειξε διάθεση για δημιουργία και "περίμενε" τον Παναθηναϊκό στα καρέ της.

Η πίεση του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος δεν έφερε αποτέλεσμα, παρά μόνο ένα γκολ του Καμπετσή που ακυρώθηκε δικαίως μετά από έλεγχο VAR για φάουλ πάνω στον Κρίστινσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έδειξε πιο απειλητικός ωστόσο κόντρα στην ροή του ματς η ΑΕΛ έκανε το 0-2, μετά από λάθος του Χατζηθεοδωρίδη ο Ουάρντα με μια κούρσα από το κέντρο πατώντας στην περιοχή έφερε την μπάλα στο δεξί και πλάσαρε τον Διούδη για το 0-2.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μειώσει άμεσα με ένα πολύ όμορφο γκολ του Ζαχίντ έξω από την περιοχή.

Από εκεί και πέρα όμως η πίεση των "πρασίνων" δεν χάρισε στον Παναθηναϊκό ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας και η ΑΕΛ κατάφερε να αποδράσει με μια σημαντική νίκη από την έδρα του Παναθηναϊκού.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα και η δεύτερη εκτός έδρας δείγμα ότι πλέον η ΑΕΛ τα καταφέρνει έως τώρα τουλάχιστον περίφημα και μακριά από την Λάρισα.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διουδης, Αποστολάκης, Σένκεφελντ (78′ Κολοβός), Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης (60′ Μπεκ), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Ζαχίντ, Καμπετσής (56′ Μακέντα).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Κάτσε (46′ Φατιόν), Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα (86′ Καρανίκας), Ντάουντα (67′ Χαλκιαδάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου