Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Ισόπαλη η ΑΕΛ 2-2 με τον Παναιτωλικό!

Ισόπαλη 2-2 ήρθε η ΑΕΛ απέναντι στον Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι με πολλές αλλαγές στο σκορ.

Η ΑΕΛ μπαίνοντας καλύτερα στο παιχνίδι κρατώντας μπάλα χωρίς ωστόσο να δημιουργεί ευκαιρίες προηγήθηκε στο 27' με τον Μιχαήλ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κάτσε και κεφαλιά προς τα πίσω του Μόρα ο οποίος βρήκε τον έτερο κεντρικό αμυντικό Αλέξη Μιχαήλ που με κεφαλιά έκανε το 0-1. Για να κατοχυρωθεί το τέρμα υπέρ της ΑΕΛ χρειάστηκε και η βοήθεια του VAR σε μια φάση που ο Μιχαήλ καλύπτεται κανονικά από τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε 7 λεπτά αργότερα οπού μετά από αδράνεια της άμυνας ο Ντιάζ απο κοντά με δυνατό σουτ νίκησε τον Κρίστινσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός εμφανώς βελτιωμένος κέρδισε την μάχη του κέντρου κράτησε μπάλα και δεν άφησε χώρο στην ΑΕΛ να απειλήσει. Η πολύ καλή εμφάνιση των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος απέδωσε καρπούς καθώς ο Μπαΐροβιτς λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο εκτέλεσε υποδειγματικά τον Κρίστινσον για την ανατροπή και το 2-1.

Το γκολ αυτό "ξύπνησε" την ΑΕΛ που πίεσε και ισοφάρισε άμεσα με τον αρχηγό Βαγγέλη Μόρα 10 λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ΑΕΛ να φεύγει για δεύτερη συνεχόμενη φορά με βαθμό και μάλιστα με το ίδιο σκορ από το Αγρίνιο.

Στα αξιοσημείωτα του ματς ήταν το ντεμπούτο του Ασούμπρε στις καθυστερήσεις που αντικατέστησε τον Ουάρντα ο οποίος είχε και μια λογομαχία με την εξέδρα.

MVP ο αρχηγός Βαγγέλης Μόρας με ένα γκολ και μια ασίστ.

Αυτός ο βαθμός πήγε την ΑΕΛ στην 6η θέση με 9 (να σημειωθεί ότι Βόλος και Ατρόμητος έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο) και τον Παναιτωλικό στους 2.

Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία για την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα που μετρά 2 νίκες και 2 ήττες.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):
Γιαννακόπουλος, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Σίενστεντ, Ταχάρ, Ντίας, Ντάλσιο (74' Ρομάν), Αριγίμπι (55' Ντουάρτε), Μοράρ (77' Μπαΐροβιτς).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρας, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς (68' Φατιόν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα (90’ Ασούμπρε), Νούνιτς (46' Ντάουντα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου