Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Γρηγορίου: "Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε και κάτι παραπάνω"

Ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά και για την ενέργεια που έβγαλε ο κόσμος στις κερκίδες του AEL FC ARENΑ, ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ μίλησε για τα θετικά αποτελέσματα που έχει η ομάδα, αλλά και το στοίχημα να έρθει ακόμα περισσότερος κόσμος στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Μιχάλης Γρηγορίου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Για άλλο ένα παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα μαχητικοί με διάθεση και τρεξίματα βγάζοντας το απαραίτητο πάθος που χρειάζεται για να ανταπεξέλθουν σ’ αυτά τα παιχνίδια. Ήταν αρκετά θετικός ο βαθμός της ισοπαλίας για την ομάδα μου.

Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε και κάτι παραπάνω από το παιχνίδι από τις χαμένες ευκαιρίες που είχαμε, θα μείνω όμως στο αποτέλεσμα. Εμείς συνεχίζουμε μετά από το τρίποντο κόντρα στον Άρη τα θετικά αποτελέσματα.

Θέλω να δώσω και πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο μας. Ήταν η πρώτη φορά, όχι μόνο εγώ σαν προπονητής της ΑΕΛ, αλλά τα τελευταία χρόνια, ήταν τόσο εκδηλωτικός κι ένα μεγάλο κομμάτι χαράς είναι και γι’ αυτό.

Περιμένω λοιπόν παιχνίδι με παιχνίδι να βλέπω κι αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα, να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και σήμερα έκαναν ένα πολύ σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Όλοι δουλεύουμε κι όλοι προσπαθούμε για να υλοποιηθεί αυτός ο πολύ μεγάλος στόχος».

Για τον Ουάρντα: «Όχι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Χτύπησε, αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου