Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Καλαμάτα - ΑΕΛ (5η φάση Κυπέλλου Ελλάδας)

Την Καλαμάτα αντιμετωπίζει σήμερα Τετάρτη (30/10) η ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας στο πρώτο παιχνίδι της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ΑΕΛ έχοντας αφήσει βασικά στελέχη εκτός αποστολής θέλει να καθαρίσει από τώρα την υπόθεση πρόκριση στους "16" του θεσμού.

Να θυμίσουμε πως διατρέχει ένα πολύ καλό σερί στο πρωτάθλημα και πως προέρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη η Καλαμάτα που βρίσκεται στην κορυφή της Football League στην τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε στην Ρόδο με 2-0 απο τον τοπικό Διαγόρα.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Ρίστιτς, Σουλούκος, Ζίζιτς, Γκόλιας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μπέρτος, Ζίβκοβιτς, Στάνκοβιτς, Μπάλλας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Πινακάς, Χαλκιαδάκης, Μπούστος, Ασούμπρε, Νούνιτς, Ντάουντα.

Η αποστολή της Καλαμάτας:
Μάκος, Δήμος, Πάντος, Τσιβελεκίδης, Ράκιτς, Οσμάνατζιτς, Βουκμίροβιτς, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Κουιρουκίκης, Γκελγκεριας, Καζβιρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Χαρλέπας, Στεφανάκος, Ιντζίδης, Τσαλταπασίδης, Ζαχαρόπουλος.

Προϊστορία:
Πέντε φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις η Καλαμάτα και η ΑΕΛ στην Μεσσηνία.

Η προϊστορία ευνοεί την Καλαμάτα στους εντός έδρας αγώνες με την ΑΕΛ.

Οι «ασπρόμαυροι» μετράνε τρεις νίκες, ενώ «βυσσινί» έχουν δύο νίκες.

Διαιτητής:
Ο Δημήτρης Μαλούτας από το Σύνδεσμο Ημαθίας κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του ο Ιωάννης Καραγκιζόπουλος επίσης από την Ημαθία και ο Θεόδωρος Τζιουβάρας από τον σύνδεσμο Κοζάνης. Τέταρτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την Ένωση Κοζάνης και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Μπέρσης από την Ε.Π.Σ. Αρκαδίας.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 15:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 3 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου