Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει της νέας σεζόν! (pics)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (05/08) στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων η πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Με νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό της, τους Νίλι Περντόμο, Βλάντιμιρ Μπάγιτς, Ορέστη Γρηγορόπουλο, Γιώργο Μαϊντανό, Νίκολα Τρούιτς, Θανάση Στοΐνοβιτς, Σπύρο Γλυνό και Γιώργο Ζαχαράκη, στους οποίους αναμένεται να προστεθούν κaι άλλα πρόσωπα τις επόμενες ημέρες, αφού εκκρεμεί η απόκτηση ενός ανασταλτικού και ενός επιτελικού μέσου, αλλά και η επισημοποίηση της μεταγραφής Ντουρμισάι.
H ΑΕΛ υπό τις οδηγίες του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου και των συνεργατών του, ξεκίνησε το «χτίσιμο» της νέας ομάδας με φιλοδοξίες και υψηλότερους στόχους σε σχέση με τη σεζόν που προηγήθηκε.

Να τονίσουμε πως στη Λάρισα βρίσκεται και ο Νούνιτς που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αφού είναι στο στάδιο της αποκατάστασης μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.

Στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου μετά από εισήγηση του ιδίου βρίσκονται και τρεις «μικροί», οι Δάκτυλας, Κουτσιανούλης και Φουρκιώτης από την Κ-19, οι οποίοι θα πάρουν μέρος κανονικά στην προετοιμασία.



PICS BY: CRIMSON SCORER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου