Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Η αλλαγή φιλοσοφίας και τα νεαρά παιδιά!

Ο σχεδιασμός της ΑΕΛ 2020-21 συνεχίζεται με τους ιθύνοντες της ομάδας να ψάχνονται για την απόκτηση τουλάχιστον ενός αμυντικού χαφ και ενός δεκαριού αν υποθέσουμε πως η υπόθεση του Ντουρμισάι έχει κλείσει και απομένουν μόνο τα τυπικά για την απόκτηση του.

Η φιλοσοφία της ομάδας έχει αλλάξει και σε αυτό αναφέρθηκε και ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ Σωτήρης Μάρκου στην πρώτη προπόνηση για την νέα σεζόν αλλά και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος Αλέξης Κούγιας.

Η ΑΕΛ κινήθηκε και απέκτησε ήδη 4 νεαρούς ποδοσφαιριστές, Γιώργο Μαϊδανό, Θανάση Στοϊνοβιτς, Σπύρο Γλυνό και Ορέστη Γρηγορόπουλο. Μαζί τους προστίθεται ο Αλέξανδρος Χαλάτσης που επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Αλμυρό όπως επίσης και ο Γιώργος Ζαχαράκης που προωθήθηκε από την Κ19 ενώ μαζί του στο βασικό στάδιο προετοιμασίας μετά από εντολή του Μιχάλη Γρηγορίου θα βρίσκονται και άλλοι 3 από την μικρότερη ηλικιακά ομάδα της ΑΕΛ (Κ19), οι Δάκτυλας, Κουτσιανούλης και Φουρκιώτης.

Όλα αυτά τα παιδιά έρχονται να προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες νεαρούς από την προηγούμενη σεζόν, Σουλούκο, Πινακά και Λουφάκη και σίγουρα αυτό δείχνει ότι ένα μεγάλο μέρος του νέου ρόστερ της ΑΕΛ απαρτίζεται από νεαρά παιδιά, ελληνόπουλα με σκοπό στο μέλλον να γίνουν το βασικό «γρανάζι» της ομάδας.

Μένει να δούμε αν τελικώς πετύχει αυτή η «συνταγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου