Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

«Είναι πραγματικά λυπηρό...»

Είχαμε σχολιάσει την επιστροφή της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ ως πισωγύρισμα καθώς πιστεύαμε, πιστεύουμε και θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε πως το AEL FC ARENA είναι η έδρα που αξίζει στην ιστορική ομάδα μας.

Κανείς δεν διαφωνεί ότι το Αλκαζάρ αποτελεί ένα ιστορικό στάδιο που έχει ζήσει πρωτάθλημα, δύο κύπελλα, χαρές αλλά και λύπες, όμως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ένα σύγχρονο γήπεδο όπως το AEL FC ARENA ταιριάζει και αξίζει στην μεγάλη μας ομάδα.

Συνεπώς στο άκουσμα ότι ο Κώστας Πηλαδάκης είναι σε συζητήσεις με τον Απόλλωνα Λάρισας για την χρησιμοποίηση του AEL FC ARENA ως έδρα για την δεύτερη ομάδα της πόλης δεν μπορούσαμε να μην αντιδράσουμε.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση μας:

Την ώρα που η ΑΕΛ μετακομίζει στο ιστορικό στάδιο Αλκαζάρ, η Γήπεδο Λάρισας Α.Ε είναι σε συζητήσεις με τον Απόλλωνα Λάρισας για την χρησιμοποίηση του AEL FC ARENA από την δεύτερη ομάδα της πόλης.

Αλήθεια πώς μια ομάδα Super League 2 με σαφώς λιγότερα έσοδα από την ΑΕΛ θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στα έξοδα του AEL FC ARENA; Εκτός και αν υπάρξει κάποια.. έκπτωση.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να αλλάξει και όνομα το γήπεδο, όπως επίσης το χρώμα των καθισμάτων και το «ΑΕΛ 1964» που αναγράφεται με άσπρα καθίσματα στην ανατολική εξέδρα.

Χωρίς να έχουμε κάτι με τον Απόλλωνα είναι πραγματικά λυπηρό. Στον κ. Πηλαδάκη δόθηκε γη για να χτίσει γήπεδο για την ΑΕΛ και μόνο, καλώς ή κακώς αυτή είναι η πραγματικότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου