Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Αναχώρησε για τα 3-5 Πηγάδια η ΑΕΛ, οι απουσίες και.. η άφιξη!

Αναχώρησαν σήμερα Δευτέρα (10/08) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς που ξεκινά το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και πιο συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 12-13/09.

Από επίσημα χείλια είναι άγνωστο από ποιους αποτελείται συγκεκριμένα η αποστολή της ΑΕΛ για την Νάουσα αλλά πάνω κάτω σχεδόν όλοι είναι στην διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Εκτός είναι ο Νίκος Καρανίκας που δεν υπολογίζεται, σε αντίθεση με τους Μούζεκ και Βινίσιους που «ανατράπηκε» το σκηνικό και παρέμειναν στην ομάδα.

Από τους «πιτσιρικάδες» απών είναι ο στρατευμένος Χαρίλαος Φουρκιώτης όπως επίσης και ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Στον αντίποδα, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια και ο δανεικός από τον Ολυμπιακό Φιορίν Ντουρμισάι που είναι παίκτης της ΑΕΛ και μένει μόνο να ανακοινωθεί και επίσημα.

Η ομάδα της ΑΕΛ θα παραμείνει στην Νάουσα μέχρι τις 19/08 και από εκεί και πέρα θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων δίνοντας παράλληλα και ορισμένα φιλικά παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου