Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Αποχαιρέτησε με νίκη την κατηγορία η ΑΕΛ

Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η ΑΕΛ καθώς επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα των πολλών προβλημάτων λόγω κορονοϊού.

Η ΑΕΛ με γκολ των Ακούνια και Κολομπίνο κέρδισε το τρίτο της παιχνίδι στα play out ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία, αγωνιστικά τουλάχιστον.

Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι οι «βυσσινί» ελπίζουν πως μέσω δικαστηρίων θα δικαιωθούν όσον αφορά τις καταγγελίες κατά της ομάδας των Ιωαννίνων.

Στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά ήταν ο Στέφανος Σουλούκος που άφησε θετικές εντυπώσεις όπως και ο Γρηγορόπουλος ενώ χρόνο συμμετοχής από τον Μιχάλη Ζιώγα πήραν και ο Χαλάτσης με τον Δάκτυλα.

Το τελικό 2-0 σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Ηράκλειο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό (2-2) αφήνει οριστικά την ΑΕΛ μόνη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας πιστοποιώντας το γεγονός πως πρόκειται για μια απογοητευτική σεζόν για τη θεσσαλική ομάδα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σουλούκος, Γιακιμόφσκι (64′ Μαϊδανός), Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος (90′ Χαλάτσης), Χουσίνο, Νικολιάς, Ακούνια (90′ Δάκτυλας), Κολομπίνο, Πινακάς (78′ Ντουρμισάι).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Πέερσμαν, Πανουργιάς (75′ Γροσδάνης), Λώλης (83′ Τριάδης), Πήλιος (65′ Ελευθεριάδης), Κάστρο, Παντελάκης, Κριζμάν, Παμλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου