Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Άλλοι προπονήσεις, άλλοι σε άδεια και άλλοι στα... χακί

Διακοπές για λίγους θα γίνουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως αναφέρει ο Σωτήρης Κέλλας στην εφημερίδα Ελευθερία αφού αρκετοί παίκτες ζήτησαν να συνεχίσουν τις προπονήσεις - προγράμματα ενδυνάμωσης και ταχυδύναμης στους παίκτες.

Συγκεκριμένα ζήτησαν να συνεχίσουν τις προπονήσεις οι: Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Αγγελούλης, Χαλάτσης, Κουτσιανούλης, Δάκτυλας, Μιλτιάδης, Ζαχαράκης, Πινακάς, Νικολιάς και Μαξιμένκο.

Επίσης μέρος των προπονήσεων θα παρακολουθεί και ο Ηλιάδης παράλληλα με τη στρατιωτική του θητεία, όπως και ο Γλυνός που την ερχόμενη Πέμπτη θα ντυθεί και αυτός στο χακί.

Σε άδεια βρίσκονται από χθες οι: Ακούνια, Κολομπίνο, Ναγκί, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκράουρ (ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του), Γιακιμόφσκι, Χουσίνο (υποχρεώσεις με την Εθνική Βολιβίας), Στίφλερ (υπάρχουν συζητήσεις για επέκταση συνεργασίας).

Σχετικά με τις μεταγραφές πέντε παίκτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση, ενώ αύριο λογικά αναμένεται η άφιξη ενός σέντερ φορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου