Κυριακή 30 Μαΐου 2021

«Το έχουν πάρει απόφαση στην ΠΑΕ και κάνουν βιαστικές κινήσεις»

Μόνο ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας μπορεί να πει πως «Η ΑΕΛ δεν θα υποβιβαστεί».

Η ομάδα της Λάρισας προσπάθησε, προέβει σε καταγγελίες που ίσως έχουν βάση ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει τους «βυσσινί» στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Μετά την επικύρωση της βαθμολογίας, η όποια αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα θα ισχύσει στην νέα σεζόν κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΛ έχει υποβιβαστεί οριστικά και αμετάκλητα αν και στην ΠΑΕ αναφέρουν πως θα «κυνηγήσουν» την υπόθεση μέχρι το τέλος.

Οι μεταγραφικές κινήσεις ωστόσο της ΑΕΛ δεν δείχνουν ικανές να σταθούν στα σαλόνια της Super League 1.

Ίσως τελικά, να το έχουν πάρει όλοι απόφαση πως η ομάδα θα αγωνίζεται στην Super League 2 και με βάση αυτό χτίζεται και η ομάδα.

Υπάρχει κορμός από την φετινή σεζόν ωστόσο προσθαφαιρέσεις θα υπάρξουν στο ρόστερ, αυτό είναι γνωστό στο στρατόπεδο της ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια.

Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια λέξη τις έως τώρα μεταγραφές θα ήταν η λέξη «βιασύνη».

Βρισκόμαστε στα τέλη Μαίου και όμως η ΑΕΛ έχει ολοκληρώσει την πρόσληψη του νέου προπονητή και έχει ήδη ανακοινώσει 3 μεταγραφές, Κούστα, Θεολόγου και Μαυριάς.

Αυτά είναι τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί επίσημα ωστόσο πολλοί μεταγραφικοί στόχοι έχουν ήδη ολοκληρωθεί και αναμένεται να ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Με δεδομένο ότι οι «βυσσινί» θα φύγουν μέσα στον Ιούλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, υπάρχει μια αναίτια βιασύνη στο να «κλείσει» γρήγορα το ρόστερ.

Βέβαια, άποψη μου είναι πως μέχρι και τα τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου που (λένε) θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα θα έχουμε ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών.

Πολύ δύσκολα θα «κρατηθεί» σε αυτό το κομμάτι η ΠΑΕ, παρότι μέχρι αυτή την στιγμή τουλάχιστον υπάρχει ένας α' κορμός από πέρυσι.

Το ρόστερ πάντως χτίζεται για επίπεδο Super League 2 και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου