Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

«Το περίεργο θα ήταν να είχε αποδεχτεί την πρόταση ο Μόρας»

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για την πρόσληψη του Κώστα Φραντζέσκου ως νέου προπονητή η διοίκηση των «βυσσινί» αποκάλυψε και ορισμένα θέματα τα οποία κάποιοι ίσως και να μην γνώριζαν, όπως για παράδειγμα την πρόταση του Αλέξη Κούγια στον Βαγγέλη Μόρα να επιστρέψει για τρίτη φορά σε διάστημα λίγων ετών στην ΑΕΛ και να κλείσει στην Λάρισα την καριέρα του.

Ο καθένας όπως είναι λογικό θα αναρωτηθεί, μα καλά του Μόρα δεν του έσουρε τόσα και τόσα στο παρελθόν με την φυγή του από την ΑΕΛ; (Μια φυγή που στην συνέχεια αποκαλύφθηκε πως ήταν ξεκάθαρα εντολή Γρηγορίου).

Πιο συγκεκριμένα για να μπούμε στο θέμα, στις 30 Σεπτεμβρίου του 2020, περίπου 8 μήνες πριν, ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε προσωπική δήλωση - επίθεση στον Βαγγέλη Μόρα που μόλις είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλων Λάρισας.

Βέβαια, στην δήλωση του δεν αναφέρθηκε ποτέ στο όνομα του αλλά φράσεις όπως «Με είχαν ενημερώσει τότε που αποφάσισα να τον βάλω στα αποδυτήρια μας, όταν τον έδιωξαν κακήν κακώς από την προηγούμενη ομάδα του με σαφή υπονοούμενα ότι ήταν στημένος, λέγοντας μου να μην τον πάρω ακόμη και αν ζητούσε να παίξει δωρεάν.»«Ο Θεός να τον βοηθήσει να επιβιώσει, γιατί έρχονται δύσκολες μέρες και στο μαγαζί του δεν πατάει άνθρωπος.» δηλώνουν ξεκάθαρα σε ποιον αναφέρεται.

Συνεπώς, γνωρίζοντας τον επαγγελματισμό του Βαγγέλη Μόρα και το ήθος του, το περίεργο θα ήταν να αποδεχόταν την πρόταση του Αλέξη Κούγια και όχι ότι αρνήθηκε.

Με το παρόν ιδιοκτησιακό καθεστώς, τουλάχιστον όσον αφορά τον Μόρα, έχει χαθεί η ελπίδα για ένταξη ενός Λαρισαίου, γνώστη του ποδοσφαίρου στα εσωτερικά της ομάδας, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής.

Το χαρτί «κάηκε» και ο «πυροσβέστης» δεν λέει να εμφανιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου