Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Συμβολικοί οι λόγοι της πρόσληψης του Μιχάλη Ζιώγα στον πάγκο της ΑΕΛ

Η ΑΕΛ μπορεί από το Σάββατο να έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στην Super League 2 ωστόσο στο στρατόπεδο των «βυσσινί» υπάρχει αισιοδοξία πως είτε με τον έναν τρόπο (αναδιάρθρωση), είτε με τον άλλον (ποινή στον ΠΑΣ Γιάννινα) θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως η διοίκηση δεν προχωρά στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Ήδη, ενημερώσαμε πως οι αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών στο ρόστερ έχουν φτάσει τις 11 στον αριθμό, ωστόσο επειδή το «εμπρός - πίσω» είναι συχνό φαινόμενο στην ΑΕΛ Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Στίεφλερ και Τσόσιτς φαίνεται πως δεν ανήκουν στην λίστα των «φευγάτων».

Όσον αφορά την πρόσληψη του Μιχάλη Ζιώγα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για το τελευταίο παιχνίδι την σεζόν, πρόκειται περισσότερο για μια πρόσληψη για συμβολικούς λόγους, μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Ζιώγας είναι πρωταθλητής και κυπελλούχος με την ΑΕΛ ως ποδοσφαιριστής την χρυσή δεκαετία του 80', και σε τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι απαραίτητος για τον σύλλογο.

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω πάντως είναι πως είτε η ομάδα παραμείνει στην Super League 1, είτε όχι δύσκολα ο Μιχάλης Ζιώγας θα αποτελέσει τον μόνιμο προπονητή των «βυσσινί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου