Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Το «καλωσόρισμα» των ανθρώπων της ΑΕΛ στην πρώτη της ομάδας

«Oλη τη χρονιά πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο που είναι η άνοδος στη Super League 1».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του διοικητικού της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ζήση Ντελόπουλου, μιλώντας στην «πρώτη» της νέας αγωνιστικής σεζόν της ΑΕΛ, σε τεχνική ηγεσία και παίκτες, εκ μέρους του μεγαλομετόχου και της Διοίκησης της ομάδας (πληροφορίες αναφέρουν ότι για αυστηρά προσωπικούς λόγους έχει παραιτηθεί ο πρόεδρος Γρηγόρης Πρεζαράκος).

Ο κ. Ντελόπουλος καλωσόρισε τους καινούργιους παίκτες και τους ζήτησε να γίνουν όλοι μια οικογένεια, μια ομάδα δυνατή και ενωμένη κυρίως στα δύσκολα γιατί πάντα θα υπάρχουν και δύσκολα σε ένα πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αγωνιστικός διευθυντής Τάκης Παραφέστας που ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους χωρίς τραυματισμούς και με απόλυτη πειθαρχία στις οδηγίες του προπονητή.

Το καλωσόρισμα των νέων ποδοσφαιριστών εκ μέρους των παικτών ανέλαβαν δύο περσινοί αρχηγοί, ο Δημήτρης Πινακάς, που ήταν αρκετά ορεξάτος στην προπόνηση, και ο Μανώλης Μπέρτος.

Όμως τα περισσότερα βλέμματα ήταν στραμμένα στον νέο τεχνικό, τον Κώστα Φραντζέσκο, που αποδεικνύεται λακωνικός και άνθρωπος της δουλειάς, αφού χθες απέφυγε να μιλήσει στα ΜΜΕ και να φωτογραφηθεί… δίνοντας το στίγμα του χαρακτήρα του.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλώντας στους παίκτες του είπε ότι δεν πρόκειται να τους χαριστεί τίποτα και πως ό,τι κερδίσουν θα το κερδίσουν μέσα από σκληρή δουλειά και συνεχή προσπάθεια. Ζήτησε απ’ όλους να βάλουν το ομαδικό συμφέρον πάνω από το ατομικό, γιατί αν η ομάδα δεν πάει καλά δεν πηγαίνει και κανένας.

Είπε ότι τους πιστεύει γιατί είναι όλοι καλοί παίκτες και έχουν δυνατότητες, ενώ ζήτησε να υπάρχει πειθαρχία ώστε να γίνει η ΑΕΛ ένα πολύ καλό σύνολο.

Εκτός από τις γνωστές απουσίες των Χουσίνο, Ακούνια, Κολομπίνο (πήραν άδεια μέχρι 16 Ιουλίου) δεν ήταν στην προπόνηση και ο Γιακιμόφσκι που πήρε άδεια για οικογενειακούς λόγους και αναμένεται να φτάσει στη Λάρισα τη Δευτέρα.

Επίσης, στο προπονητικό πρόγραμμα δεν πήρε μέρος ο Γιάκος που έκανε εμβόλιο και αισθανόταν αδυναμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου