Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας

Με τον υδράργυρο να κυμαίνεται ανάμεσα στους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου, στην ΑΕΛ συνεχίζουν την προσπάθεια ώστε να τοποθετηθούν γερές βάσεις, για να μπορέσει η ομάδα την καινούργια σεζόν να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Super League 2.

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ειπωθεί πως οι «βυσσινί» με το ισχυρό ρόστερ που θα συγκροτήσουν θα κάνουν και απλούστερη την υπόθεση της ανόδου, εντούτοις τα μηνύματα είναι αισιόδοξα από τις κινήσεις που γίνονται και τον τρόπο σκέψης που έχουν στην ΠΑΕ για τις μεταγραφές.

Μετά τον Κώστα Θεοδωρόπουλο που αγωνιζόταν στη Λαμία, αναμένονται τρεις ακόμα μεταγραφές (δεκάρι, χαφ και σέντερ φορ), ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί και στην ομάδα Κ-19, όπου υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες που με σκληρή δουλειά και υπομονή, θα μπορέσουν σταδιακά να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.

Επίσης, στην ΑΕΛ περιμένουν και αν θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα Κ-17, για να γίνει ο κατάλληλος σχεδιασμός και σε αυτό το τμήμα.

Κατά τα άλλα, από αύριο Δευτέρα 5 Ιουλίου θα αρχίσει η μέτρηση για την προετοιμασία της ομάδας, καθώς είναι προγραμματισμένες να γίνουν ιατρικές εξετάσεις ανά γκρουπ τεσσάρων παικτών και τις πρώτες ημέρες θα είναι μόνο Λαρισαίοι.

Εργομετρικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν λίγο πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας, η οποία θα αρχίσει στις 12 Ιουλίου και το βασικό στάδιο αυτής θα πραγματοποιηθεί στο ορεινό Καρπενήσι, όπου η ομάδα θα δώσει και μια σειρά από φιλικά παιχνίδια με ομάδες που θα προετοιμάζονται εκείνο το διάστημα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2, η ΑΕΛ θα αγωνιστεί και σε άλλα φιλικά παιχνίδια εντός και εκτός Λάρισας, έτσι ώστε ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος με τον συνεργάτη του Ηλία Κώτσιο, να έχουν την καλύτερη δυνατή εικόνα για τις δυνατότητες των παικτών και να γίνει ένα ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο αντίπαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου