Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Στην έξοδο Νάγκι και Γιακιμόφσκι

Η απόκτηση του Λαρισαίου Κώστα Θεοδωρόπουλου από την ΑΕΛ έκρυβε μια άλλη εξέλιξη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η λαρισινή ομάδα βρίσκεται σε διαπραγμάτευση για την παραχώρηση του τερματοφύλακα Νάγκι Γκέργκελι σε ομάδα της χώρας του.

Η φετινή πολύ καλή χρονιά του Νάγκι δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους της χώρας του, αφού ομάδα της Ουγγαρίας έχει κάνει πρόταση στην ΑΕΛ για να τον αποκτήσει και αυτήν τη στιγμή βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό που δίνεται στην ΑΕΛ (ο παίκτης έχει συμβόλαιο έναν ακόμα χρόνο) είναι περίπου 150.000 ευρώ.

Πάντως υπάρχει και μια ακόμα σημαντική αγωνιστική εξέλιξη. Η ΑΕΛ αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ και μάλιστα κινείται στην ελληνική αγορά. 

Αυτό σημαίνει ότι ο Νίκολα Γιακιμόφσκι μάλλον δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, αφού ο παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίες, εκδήλωσε την επιθυμία να παίξει σε ομάδα της Ιταλίας.

Πάντως αναμένεται να έρθει στη Λάρισα ενόψει των εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων. 

Και μιας και αναφερόμαστε σε αφίξεις ποδοσφαιριστών, να επισημάνουμε τη συνέπεια του Μαξιμένκο και του Γκράουρ που ήδη βρίσκονται στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου