Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Συντάσσεται με την κυβέρνηση η ΠΑΕ ΑΕΛ!

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ που αναφέρεται στο θετικό κρούσμα που προέκυψε στην ομάδα και στο θέμα του εμβολίου.

Κυβέρνηση και ΠΑΕ ΑΕΛ φαίνεται πως συντάσσονται στο ίσως πιο επίκαιρο θέμα των τελευταίων μηνών, αυτό του εμβολίου.

Τι εννοώ συντάσσονται; Και η μία πλευρά και η άλλη προσπαθεί να περάσει το εξής: ότι το εμβόλιο είναι υποχρεωτικό. Εκεί όπου όλη η Ελλάδα είναι μοιρασμένη στα δύο και οι πλειοψηφία της χώρας, είτε είναι υπέρ είτε κατά θεωρεί πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός η ΠΑΕ ΑΕΛ με εντολή του μεγαλομετόχου της Αλέξη Κούγια δηλώνει χαρακτηριστικά: «Όποιος από την αποστολή δεν εμβολιαστεί, θα αποκλειστεί», συνεπώς θα χάσει την δουλειά του και θα κληθεί να βρει αλλού ποδοσφαιρική στέγη, τουλάχιστον σε ομάδα που χωρά και τις δύο απόψεις.

Στην ΑΕΛ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Για να είσαι μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας πρέπει να έχεις εμβολιαστεί, κάτι που κάνει και η κυβέρνηση όσον αφορά τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις, όχι βέβαια τόσο ξεκάθαρα (προς το παρόν).

Και εκτός αυτού πλέον για να δεις την αγαπημένη σου ομάδα πρέπει επίσης να έχεις εμβολιαστεί, καθώς ως γνωστόν η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Αποφάσεις κυβέρνησης και ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκονται στον ίδιο δρόμο και αναρωτιέται κανείς. Δημοκρατία σε αυτή την χώρα υπάρχει; Δημοκρατία σε αυτή την ομάδα υπάρχει; 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα προκύψει τις επόμενες ημέρες και το αν θα υπάρξει αντίδραση από ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου