Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Βέροια - ΑΕΛ 1-1: Πολλές χαμένες ευκαιρίες και «ανοιχτοί λογαριασμοί»

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Βέροια στην Ημαθία για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για να πανηγυρίσουν το τρίποντο, εν τέλει θα μοιραστούν από έναν βαθμό γεγονός που κρατάει την Βέροια στην κορυφή της βαθμολογίας και την ΑΕΛ σε απόσταση τριών βαθμών στην δεύτερη θέση.

Ο αγώνας από την αρχή είχε καλό ρυθμό με την Βέροια να χάνει μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα δευτερόλεπτα να προηγηθεί και την ΑΕΛ τελικώς να πετυχαίνει πρώτη το γκολ με κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη στο 4'.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 21' με τον Πασσά έπειτα από λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Θεοδωρόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπέμπεκ έδωσε ένα άκρως αμφισβητούμενο πέναλτι με τον Πασσά να νικιέται από τον Θεοδωρόπουλο που του είπε «όχι» αποκρούοντας την εκτέλεση πέναλτι με τα πόδια. Μετά από αυτή την φάση ο Σουλούκος πέρασε στο ματς για να αντικαταστήσει τον βασικό γκολκίπερ της ΑΕΛ που τραυματίστηκε.

Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, ενώ σπουδαία ευκαιρία έχασε ο Όγκμποε που από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να κερδίσει τον Βελλίδη.

«Ανοιχτοί λογαριασμοί» οι δύο ομάδες που μπορεί να μην ξανά συναντηθούν στην σεζόν αλλά σίγουρα η μια διώκει την άλλη στην προσπάθεια για άνοδο στην Super League 1. Άλλωστε το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (75′ Κάτσε), Μούργος (91′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Φοφανά (46′ Κουάτενγκ ), Γιακουμάκης, Πασάς (84′ Καπνίδης).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος (65′ λ.τρ Σουλούκος), Μπέρτος, Θ. Παπαγεωργίου (65′ Ομάρ), Γκοτζαμανίδης (43′ λ.τρ Μαξιμένκο), Ηλιάδης, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (65′ Κ. Παπαγεωργίου), Γιάκος (81′ Γλυνός), Νικολιάς, Μαυριάς, Όγκμποε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου