Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

«Πάτησε» ΠΟΤ Ηρακλή και κορυφή η ΑΕΛ!

Άλμα κορυφής έκανε η ΑΕΛ στο Αλκαζάρ κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή καθώς επικράτησε άνετα με 3-0 της ομάδας από την Θεσσαλονίκη.

Οι «βυσσινί» κυριάρχησαν στην αναμέτρηση και μάλιστα πέρα από τα τρία γκολ που πέτυχαν, σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με Όγκμποε και Νικολιά αλλά και στο δεύτερο με τον φορ της ΑΕΛ να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του ΠΟΤ Ηρακλή.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 16' έπειτα από μια ωραία μπαλιά του Μπέρτου που βρήκε τον Μαυριά ο οποίος με το κεφάλι ψηλοκρέμασε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο τέταρτο η ΑΕΛ «κλείδωσε» την αναμέτρηση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Όγκμποε στο 74' και με γκολ του Γιάκου στο 79' για το 3-0.

Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την θεσσαλική ομάδα να πανηγυρίζει ακόμα μια νίκη που την φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με την Βέροια που αγωνίζεται στην έδρα των Τρικάλων.

Στο ματς ίσως όλης την χρονιάς την Τετάρτη (09/03 - 15:30) η ΑΕΛ θα φιλοξενηθεί από την Βέροια για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης (82' Γαρουφαλιάς), Ομάρ, Κολομπίνο, Ραμίρεζ (61' Γιάκος), Θ. Παπαγεωργίου (61' Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς, Νικολιάς (81' Τσουμάνης, Όγκμποε (81' Κούστα).

ΠΟΤ Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Μπαλικτσής, Παπαδόπουλος (56' λ. τρ. Μασούρας), Α. Παπαστεριανός, Μανωλάκης, Πατράλης (76' Σίλβα), Ναπολιτάνο, Γιουμπιτάνα (46' Τότσκα), Τομάς, Κάκκο, Καρτσαμπάς (76' Άλεξιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου