Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

«Γκέλα» ολκής!

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Απόλλων Πόντου στο στάδιο Αλκαζάρ για την 24η αγωνιστική της Super League 2.

Η ΑΕΛ παρουσιάζοντας ένα κακό πρόσωπο δεν κατάφερε να επικρατήσει στο ματς και σε συνδυασμό με την νίκη της Βέροιας στη Φιλιππούπολη κόντρα στον Απόλλωνα (0-1), η διαφορά με την ομάδα της Ημαθίας και την πρώτη θέση αυξάνεται στους 5 βαθμούς κάτι που δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ το έργο του Παναγιώτη Γκουτσίδη και των ποδοσφαιριστών.

Η ΑΕΛ με τις γνωστές απουσίες των Θεοδωρόπουλου και Γκοτζαμανίδη παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, όπως η χρησιμοποίηση του Μαιδανού και του Κούστα στην κορυφή εκτός φυσικά από την παρουσία του Σουλούκου κάτω από τα δοκάρια λόγω τραυματισμού του Θεοδωρόπουλου και του Μαξιμένκο ο οποίος πήρε την θέση του Γκοτζαμανίδη στο πλευρό του Ηλιάδη. Ο Όγκμποε λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο προφυλάχθηκε ωστόσο χρησιμοποιήθηκε στην συνέχεια χωρίς επιτυχία.

Οι «βυσσινί» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά κάτι τέτοιο δεν αρκεί όταν χρειάζεσαι οπωσδήποτε την νίκη. Η ΑΕΛ σε μια μέτρια έως κακή εμφάνιση δεν κατάφερε να επικρατήσει, γνώρισε δεύτερη σερί ισοπαλία και βλέπει το όνειρο της ανόδου να απομακρύνεται.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Μαϊδανός, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (46' Γιάκος), Ραμίρεζ (56' Κ. Παπαγεωργίου), Νικολιάς (72' Τσουμάνης), Μαυριάς (56' Γλυνός), Κούστα (46' Όγκμποε).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Καλογέρης, Ελλέ, Αμαραντίδης, Ιντζίδης, Καλαϊτζίδης (67' Σουντουρά), Τσιμίκας, Ρούνεϊ (90' Παπαϊωάννου), Ενομό, Κουανκού (86' Φράγκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου