Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Ματσάρα στην Καρδίτσα με νικήτρια την ΑΕΛ!

Ματσάρα έγινε στην Καρδίτσα όπου ύστερα από ένα «χορταστικό» ματς η ΑΕΛ κέρδισε την Αναγέννηση με 3-2. Η αναμέτρηση ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του και κρίθηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με το σουτ του Γλυνού.

Οι Λαρισαίοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, άνοιξαν το σκορ με σουτ του Ογκμποε μόλις στο 6′ (0-1) και με βολέ του Αλέξανδρου Νικολιά στο 21′ (0-2, και τα δύο από υπέροχες ασίστ του Μαυριά) τους έδωσε αέρα δύο τερμάτων.

Μάλιστα στο 38′ οι σαφώς ανώτεροι «βυσσινί» «φλέρταραν» με το 0-3 όμως ο Κολομπίνο αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι (δοκάρι και ύστερα μπλόκαρε ο Γκέκας), ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν ήδη με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λαρέα στη φάση που καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά ώστε να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό, καθώς αρχικά μείωσαν στο 73′ με τον Πλέγα και μετά ισοφάρισαν στο 88′ με τον Μπαντιμπανγκά, κάτι που έβαλε «φωτιά» στον αγώνα.

Που ήταν ντέρμπι, είχε διακοπές και τελικά τα πάντα κρίθηκαν δευτερόλεπτα πριν το φινάλε όταν και σκόραρε δίνοντας την δική του «απάντηση» ο Σπύρος Γλυνός με φοβερό αριστερό σουτ (2-3).

Η ΑΕΛ συνεχίζει την προσπάθεια της, ενώ η Αναγέννηση μετά από αυτή την πικρή ήττα μένει ουσιαστικά εκτός στόχου κορυφής.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Καρανίκας (39′ Κουτρομάνος), Γκόλιας (81′ Πολίτης), Λαρρέα, Σταμόπουλος, Δημούτσος (39′ Γκίνη), Λαγός, Πλέγας, Μπενγκόα (59′ Μπαντιμπανγκά), Μπραμπίγια (81′ Μπιανκόνι), Αθανασιάδης.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Αμπούντ Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς, Κ. Παπαγεωργίου (81′ Μιλτιάδης), Όγκμποε, Νικολιάς (53′ Γλυνός), Μαυριάς (90′ Τσουμάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου