Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

«Λύτρωση» στο 90+4' για την ΑΕΛ!

Σημαντική νίκη στο φινάλε της αναμέτρησης πέτυχε η ΑΕΛ απέναντι στον Πιερικό στο Στάδιο Αλκαζάρ για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι «βυσσινί» που σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες στην διάρκεια του αγώνα κατάφεραν τελικά να πάρουν το τρίποντο με γκολ του Όγκμποε στο 90+4'.

Ο Πιερικός από την πλευρά του δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία του Θεοδωρόπουλου και αντιθέτως προσπάθησε με πολλές καθυστερήσεις κατά την διάρκεια του αγώνα να ρίξει τον ρυθμό και να πάρει κάτι από το ματς στην προσπάθεια που δίνει η ομάδα της Κατερίνης για παραμονή στην κατηγορία.

Φυσικά, από το παιχνίδι δεν έλειψαν οι εντάσεις κυρίως στους δύο πάγκους μετά τις προκλητικές καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων, ωστόσο το γκολ - νίκης της ΑΕΛ που «λύτρωσε» την ομάδα ήρθε και η διαφορά από την πρωτοπόρο Βέροια παραμένει στους 8 βαθμούς με την ομάδα της Ημαθίας να χρωστάει το ρεπό της.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα της Λάρισας την Τέταρτη (30/03 - 15:30) στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος (75' Νίνο), Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Ομάρ, Κολομπίνο, Θ. Παπαγεωργίου (46' Τσουμάνης), Κ. Παπαγεωργίου (75' Γιάκος), Νικολιάς (46' Γλυνός), Μαυριάς (54' Μιλτιάδης), Όγκμποε.

Πιερικός (Γιώργος Βαζάκας): Τζήμας, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Μηλιώτης (61' Χαντζάρας), Γιαλαμίδης (42' λ.τρ Κουκόλης), Κριμιτζάς, Ίτσιος (69' Φωκαΐδης), Ζαφειράκης, Μπουόλι (61' Κανούλας), Τόσκας, Εμπουελέ (61' Β. Παπαδόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου