Κυριακή 10 Απριλίου 2022

ΑΕΛ.. «δυο προσώπων» επικράτησε του Αλμωπού Αριδαίας

ΑΕΛ.. «δυο προσώπων» επικράτησε με 2-1 του Αλμωπού Αριδαίας στο Στάδιο Αλκαζάρ για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ΑΕΛ έβαλε από νωρίς γερές «βάσεις» για την νίκη καθώς προηγήθηκε με δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με τον Κούστα στο 8' και τον Θανάση Παπαγεωργίου στο 14'.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν εξελίχθηκε ιδανικά για τους «βυσσινί» κυρίως μετά το 70' όταν οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Τριανταφυλλάκη στο 74'.

Ο Αλμωπός σπατάλησε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 84' και στο 91' με τον Ρόβα που βρήκε απέναντι του τον πολύ καλό Σουλούκο.

Το τελικό αποτέλεσμα προσθέτει άλλους τρεις βαθμούς στην συγκομιδή της ΑΕΛ που δεν πλήρωσε το κακό της εικοσάλεπτο και συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Μαϊδανός (78' Τσέλα), Κ. Παπαγεωργίου (67' Γιάκος), Κολομπίνο, Ραμίρεζ, Νίνο (46' Μιλτιάδης), Μαυριάς (78' Γρηγορόπουλος), Κούστα (71' Τσουμάνης).

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας, Πατσιαβούρας, Ρουσσάκης, Κολλαράς, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου (75' Μπακούτσης), Κέρθι, Ρίβας, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης (84' Γιουκούδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου