Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Κέρδισε στην Καβάλα και μείωσε την διαφορά από την κορυφή

Η ΑΕΛ έκανε το καθήκον της στην Καβάλα και επικράτησε της τοπικής ομάδας με σκορ 0-1 στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.


Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν πολύ νωρίς στην αναμέτρηση, μόλις στο 4' με τον Νικολιά και έβαλαν γρήγορα την Καβάλα στο κυνήγι του γκολ.

Οι γηπεδούχοι παρότι «καιγόντουσαν» για βαθμούς στην μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα από το ματς με την ΑΕΛ να φεύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την πόλη της Μακεδονίας και να πλησιάζει την Βέροια στους -6 βαθμούς μετά την λευκή ισοπαλία των πρωτοπόρων απέναντι στον Απόλλων Πόντου.

Οι συνθέσεις:

Καβάλα (Διλμπέρης): Κύριτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς (63′ Αρμάλας), Στίκας, Καραγιάννης, Σπάσιτς, Οκάν (62′ Αλίμι), Έμπερτ, Αμούρ (46′ Μπελεβώνης), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ραμίρεζ (90+2′ Νίνο), Κ. Παπαγεωργίου (65′ Κολομπίνο), Κούστα (65′ Τσουμάνης), Όγκμποε, Μιλτιάδης (52′ Μαυριάς), Νικολιάς (52′ Γλυνός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου