Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

«Ναι, συνεχίζετε να πιστεύετε ότι μας φταίει η Βέροια;»

Γράφει το ΑΕΛ Crimson News

Όλα στραβά, όλα λάθος και πλέον το Άγιο Πάσχα θα βρει τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ και της Λάρισας με μια θλίψη στα πρόσωπα μετά την χαμένη άνοδο που σχεδόν (μαθηματικά απομένει) σφραγίστηκε χθες το απόγευμα στο βροχερό Αλκαζάρ και στο 0-0 με τον προτελευταίο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό Βόλου που ήρθε στη Λάρισα για να παίξει την κατηγορία.

Η ΑΕΛ όπως δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Βέροιας στην Κατερίνη από τον Πιερικό και ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Νίκη Βόλου, τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και μια αγωνιστική μετά. Πάλι, το «δώρο» της Βέροιας ή της Ξάνθης όπως θέλετε ονομάστε το, η ΑΕΛ δεν το δέχτηκε και το 0-0 συγχρόνως με μια κακή εμφανίζεται καταδικάζει τα όποια όνειρα υπήρχαν για μια μεγάλη ανατροπή στην κορυφή της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου.

Η ερώτηση γίνεται ευθέως: Συνεχίζετε να πιστεύετε ότι η Βέροια με τα ευνοϊκά της σφυρίγματα καταδίκασε την ΑΕΛ;

Η δική μας άποψη κάνει λόγο για «αυτοχειρία» και αυτό γιατί αν η ΑΕΛ έκανε το 2/2 με Νίκη Βόλου και Ολυμπιακό Βόλου ως όφειλε η διαφορά με την Βέροια από το -6 θα είχε φτάσει στο -1 με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε.

Καταλαβαίνετε λοιπόν για τι «αυτοκτονία» μιλάμε από πλευράς ΑΕΛ που πλέον και επίσημα έχει καταθέσει τα όπλα και προχωράει στο ξεφόρτωμα των «βαριών» συμβολαίων (Κολομπίνο, Ομάρ, Γιάκος, Γαρουφαλιάς) αποτελούν ήδη παρελθόν.

Το είπε άλλωστε και ο κοουτς των «βυσσινί» ο οποίος μίλησε έξω από τα δόντια: «Δυστυχώς τελειώσαμε, δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Η ομάδα πρέπει να έχει δυνατές προσωπικότητες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου