Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

«Κόλλησε» στο Βόλο και έχασε μεγάλη ευκαιρία!

Ισόπαλη ήρθε η ΑΕΛ με την Νίκη Βόλου με σκορ 1-1, στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 31η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2, με τους «βυσσινί» να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμη πιο πολύ την κορυφή και να ανεβαίνουν στους 63 πόντους (2η θέση), ενώ οι γηπεδούχοι πήγαν στους 51 πόντους (3η θέση).

Έτσι οι Λαρισαίοι απλά μείωσαν την διαφορά τους από την πρωτοπόρο Βέροια (1η θέση, 68 πόντους) στους πέντε πόντους με τρεις αγώνες πλέον να απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος.

Δυναμικό παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά και από τις δύο ομάδες, με την Νίκη Βόλου να κάνει ευκαιρία με την κεφαλιά του Κουσκουνά από την μικρή περιοχή, η μπάλα όμως πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οι «Νικιώτες» άνοιξαν το σκορ (1-0) με τον Μιράντα, με πολύ …τύχη, αφού στο απευθείας φάουλ του, έξω από την περιοχή, η μπάλα άλλαξε πορεία από κεφάλι αμυντικού στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Θεοδωρόπουλου!

Η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτερη του αντιπάλου της, βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε ευκαιρία με τον Μαυριά στο 13′, ενώ οι γηπεδούχοι έκαναν ευκαιρίες με τα σουτ του Πάνου στο 29’΄λεπτό και στο 37′ λεπτό αλλά και την κεφαλιά του Τσουκαλά στο 30′ λεπτό.

Στο 41′ δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στην ΑΕΛ όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και με «άτσαλο» μαρκάρισμα ο Μαξιμένκο!

Το σκορ του α' μέρους δεν άλλαξε και παρέμεινε το 1-0 για τους Βολιώτες.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε ακόμη πιο δυνατά στην επανάληψη και μετά από χέρι του Κυριακίδη, κέρδισε πέναλτι στο 52′ , στο οποίο ευστόχησε (1-1) ο Μάριος Όγκμποε.

Οι «βυσσινί» έκαναν ευκαιρίες με τον Μαυριά στο 55′, του οποίου το σουτ πέρασε δίπλα από το δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Μπάγιτς και με το σουτ του Κολομπίνο στο 74′.

Οι παίκτες της ΑΕΛ πίεσαν και προσπαθήσαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το πολύτιμο τρίποντο, με την Νίκη Βόλου να κρατάει όμως το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Παναγιωτίδης (78′ Γκαρσία), Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα, Βασιλείου (65′ Βλαχομήτρος), Κουσκουνάς.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος (46′ Γρηγορόπουλος), Μαξιμένκο, Ραμίρεζ, Κ. Παπαγεωργίου, Γαρουφαλιάς (46′ Όγκμποε), Κούστα (46′ Κολομπίνο), Μαυριάς (78′ Νίνο), Γλυνός (67′ Μιλτιάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου