Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Μπήκε «ταφόπλακα»...

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ Β' στο γήπεδο του Μακεδονικού για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Πλέον σε συνδυασμό και με την νίκη της Βέροιας στην Ηγουμενίτσα, χάθηκαν και οι μαθηματικές ελπίδες για την πρώτη θέση που οδηγούν σε μπαράζ ανόδου στην Super League 1.

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης γνωρίζοντας πως πριν το παιχνίδι οι ελπίδες ήταν μόνο μαθηματικές για την ΑΕΛ, πήρε μαζί του αρκετούς νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές οι οποίοι πήραν και λεπτά συμμετοχής κατά την διάρκεια του αγώνα όπως ο Τσέλα, ο Γρηγορόπουλος, ο Κοτσιανούλης και ο Ζαχαράκης.

Το 2-0 που διαμορφώθηκε με γκολ του Τάχατου και του Χατζηστραβού, πιστοποίησε την συμμετοχή της ΑΕΛ και την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ Β' (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Μανιωλούδης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Τσαούσης (71′  Γκορντεζιάνι), Γρόσδης, Σαλαμούρας (64′ Μελετίδης), Τάχατος (80′ Τσοπούρογλου), Φασίδης (64′ Τζίμας), Πανίδης (72′ Κουλούρης), Σπυρίδης (46′ Χατζηστραβός).

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός (62′ Τσέλα), Ηλιάδης, Μαξιμένκο (62′ Γρηγορόπουλος), Ραμίρεζ (62′ Κοτσιανούλης), Κ. Παπαγεωργίου, Νίνο (76′ Ζαχαράκης), Όγκμποε (62′ Γλυνός), Μαυρίας, Νικολιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου