Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Φιλική νίκη της φιλοξενούμενης ΑΕΛ στο AEL FC ARENA

Στο φιλικό που έδωσε η ΑΕΛ με τον συμπολίτη Ηρακλή στο AEL FC ARENA τα συναισθήματα ήταν περίεργα για παίκτες και φιλάθλους των “βυσσινί”.

Η ΑΕΛ φιλοξενούμενη στο γήπεδο που δημιουργήθηκε γι αυτήν το 2011.

Ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που η “βασίλισσα” αγωνίστηκε στον χώρο που δημιουργήθηκε για τους παίκτες της, χωρίς να είναι αυτοί οι γηπεδούχοι!

Η ΑΕΛ ήταν ανώτερη απέναντι σε ένα πολύ καλό και σκληρό αντίπαλο επικράτησε με σκορ 1-0 με γκολ του πολύ καλού Θοδωρή Τσιριγώτη, που έδειξε ότι θα βοηθήσει. 

Στα αξιοσημείωτα ο τραυματισμός του Νούνιες στον αστράγαλο (πιθανό διάστρεμμα) που προκαλεί έντονη ανησυχία. 

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Φαρμάκης (65’ Παπαγιάννης), Γκαλίτσιος (73’ Λαγωνίδης), Κάσας (65’ Συρεγγέλας), Λούκας Γκαρσία (70’ Μπάμης), Χατζής (70’ Ζαφειρίου), Λίταινας (65’ Μπόσιο), Γκουγκούδης, Γιαννίτσης (73’ Μπαλαμώτης), Τσουμάνης (54’ Λεσάι), Κέρι (54’ Χρηστίδης), Καμπέρης (82’ Σούμπαση)

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Ηλιάδης, Κόλα, Θωμαϊδης, Παπαγεωργίου Κ., Αντράντα, Νικολιάς, Πεντρόσο, Νούνιες (41’ λ.τ. Τσιριγώτης).

Ήρθαν από τον πάγκο στο 46’ οι Μαξιμένκο, Μαυριάς, Νίνο, Μιλτιάδης, Μαϊδανός, Γαρουφαλιάς, Γωγουβίτης, Πλέγας, ενώ στο 82’ εισήλθαν και οι Ζησούλης, Νινίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου