Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

ΑΕΛ: Φιλική ήττα από την Νίκη Βόλου στο Αλκαζάρ

Φιλική ήττα γνώρισε η ΑΕΛ από την Νίκη Βόλου στο Αλκαζάρ σε ένα παιχνίδι που έγινε για να κρατηθούν οι ποδοσφαιριστές σε αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει μιας πιθανής επανέναρξης του πρωταθλήματος. 

Στο Αλκαζάρ που αυτή την φορά είχε περισσότερο παλμό στις εξέδρες σε σχέση με το ματς κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας, η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά είχε την κατοχή της μπάλας και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με την ανάπαυλα να βρίσκει τις δύο ομάδες στο "λευκό" 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές σταδιακά έκαναν τις δικές τους αλλαγές με την Νίκη Βόλου σε ανυποψίαστο χρόνο βάση της εξέλιξης του αγώνα να ανοίγει το σκορ στο 58'.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες τους έκαναν το 0-2 στο 69' με την ΑΕΛ να έχει προβλήματα ανάπτυξης μετά τις αλλαγές του Γιάννη Ταουσιάνη. 

Οι "βυσσινί" μείωσαν σε 1-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Παπαγεωργίου στο 79', με την Νίκη Βόλου να παίρνει ξανά αέρα δύο τερμάτων στο 85' όπου ο Τζιώρας έγραψε το τελικό 1-3.

Φυσικά, πρόκειται για φιλική αναμέτρηση ωστόσο υπάρχει προβληματισμός με την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΛ να μην πείθει όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές. 

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ δια του αντιπροέδρου, Γιάννη Νταβέλη ο Στέλιος Βενετίδης για την προσφορά του στην ομάδα τα 6 χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΛ, γεγονός που προκάλεσε και το χειροκρότημα από τον κόσμο στις εξέδρες. 

Ευελπιστούμε, αυτό να ήταν το τελευταίο φιλικό και να επιστρέψουν γρήγορα οι ομάδες στην αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης (64’ Μαξιμένκο), Κόλα (58’ Γκοτζαμανίδης), Θωμαϊδης (46’ Πλέγας), Αντράντα (58’ Μιλτιάδης), Παπαγεωργίου Κ. (88’ Γαρουφαλιάς), Τσιριγώτης (64’ Ογκμπόε), Μαυριάς (58’ Πεντρόσο), Νικολιάς (75’ Γλυνός)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ελευθερόπουλος-Βενετίδης): Μπάγιτς (46’ Μπουργάνης), Κάσσος (46’ Τοπαλίδης), Αναστασίου (61’ Δεληζήσης), Γρομητσάρης (61’ Δημητρίου), Ανδρέου, Κυριακίδης (61’ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (46’ Γαβριηλίδης), Κρητικός (61’ Μέτσε), Ολαϊθόλα (56’ Ροχάνο), Σιαφά (56’ Τζιώρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου