Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Ταουσιάνης: «Οι θεσμικοί φορείς δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο»

Στη διακοπή του πρωταθλήματος στάθηκε μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης της ΑΕΛ κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας στο AEL FC ARENA, όπου οι «βυσσινί» επικράτησαν με 1-0 ο Γιάννης Ταουσιάνης.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της ΑΕΛ δήλωσε ότι: «Πριν μιλήσω για τον αγώνα θα ήθελα να αναφερθώ στο χαμό των δύο παλικαριών. Χάθηκαν δύο παλικάρια στο ιερό καθήκον και ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές τους και να δώσει δύναμη στις οικογένειες τους σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Το φιλικό ήταν προπονητικού χαρακτήρα και πήραν χρόνο όλοι οι ποδοσφαιριστές και για να αποσυμφωορηθούν όσοι έχουν επιβαρυνθεί με πολλά παιχνίδια, αλλά και να πάρουν χρόνο και ετοιμότητα οι υπόλοιποι. Όλα αυτά μαζί για να διατηρήσουμε και την αγωνιστική μας ετοιμότητα και ρυθμό έως την επανέναρξη.

Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειψε μόνο το γκολ, γιατί σε όλα τα επίπεδα τακτικά είμαστε ευχαριστημένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την οργάνωση του πρώτου ημιχρόνου, αλλά υπήρξε μεγάλη ένταση και διάθεση.

Η ένταση είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που θέλουμε να έχουμε σαν ομάδα και μετά από 35 μέρες που δουλεύουμε μαζί με τα παιδιά έχουμε έρθει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Μία διακοπή δεν είναι ποτέ καλή, κυρίως για την ίδια τη δομή του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα της Super League 2 τραβάει πολλά δεινά.

Εμείς είχαμε βρει ρυθμό σαν ομάδα, αλλά πορευόμαστε με τα δεδομένα που μας δίνονται. Τα δεδομένα λένε ότι δεν έχουμε αγώνες κι εμείς θα βγάλουμε του προγραμματισμούς που μπορούμε να βγάλουμε με αυτό τον τρόπο. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την αγωνιστική κατάσταση που είχαμε».

Για την απόφαση της Super League 2: «Ήταν λογικό να γίνει κάποια κινητοποίηση και μάλιστα σοβαρή, γιατί πάλι θα πούμε τα ίδια που λέμε εδώ και χρόνια για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η δεύτερη κατηγορία, είναι αυτή που εξελίσσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, προπονητή και διαιτητή.

Δυστυχώς αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε χρόνο πάμε και χειρότερα, είναι ότι όλοι θεσμικοί φορείς δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο. Βλέπω μόνο σκοπιμότητες είτε για πολιτική, είτε προσωπικού επιπέδου, είτε οπαδικές».

Για τον Νούνιες: Η πρώτη εκτίμηση δείχνει ότι έχουν αποφευχθεί τα χειρότερα, λεπτομέρειες θα έχουμε μετά τις εξετάσεις και την μαγνητική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου